donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsProgramma ZZP Hof van Twente in 2021

Programma ZZP Hof van Twente in 2021

ZZP Hof van Twente had haar eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar, graag in februari georganiseerd. “Als werkgroep stonden we voor het dilemma; nog een keer een online-bijeenkomst organiseren, of toch even wachten tot versoepeling van maatregelen, waarbij er mogelijkheden ontstaan om weer fysiek bij elkaar te komen? Voor dat tweede hebben we gekozen”, vertelt Ellen te Riele namens de ZZP-werkgroep. “Dat betekende wel dat we wat moesten schuiven met ons jaarprogramma. Globaal ziet dat er nu als volgt uit”: 

9 april – 16.00 – 19.00 uur Pitch & Putt Diepenheim

Deze bijeenkomst vindt buiten plaats en deels (afhankelijk van de situatie) binnen. 

– Welkom met koffie/thee en krentenwegge

– In groepjes 9 holes ronde Pitch & Putt 

– Netwerken onder het genot van Buffet Morshoek moal 

Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl (voor leden gratis, niet leden: € 25 ex btw (betaling achteraf met factuur))

Medio juni: exclusief in gesprek met Bert Eeftink (Helligen Hendrik)

Exacte datum, tijd en locatie volgen 

Medio september; bezoek aan drone-specialist Wouter Borre van Robor Electronics in Bentelo

Exacte datum, tijd en locatie volgen 

Medio november; namens Rabobank Centraal Twente over ZZP Ondernemerschap 

Exacte onderwerp, datum, tijd en locatie volgen 

Ondernemersbijeenkomst ZZP Hof van Twente 

ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar). Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en marketing.

Save the date in 2021

De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021 volgen zo spoedig mogelijk. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle