dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeNieuwsPUUR Memorie - Een liefdevolle herinnering in vaste vorm

PUUR Memorie – Een liefdevolle herinnering in vaste vorm

Delden – PUUR Memorie, sinds 1 juni 2019 gerund door Cordula Schulze, is verhuisd van de Langestraat naar het Kerkplein 1 in Delden, schuin tegenover de Oude Blasius met uitzicht op het karakteristieke Kerkplein. Zoals veel middenstanders heeft ook PUUR Memorie het zwaar gehad in de corona periode en dus was de verhuizing naar een wat kleinere ruimte een goede optie. De sfeer van het iets kleinere pand aan het Kerkplein is hetzelfde als aan de Langestraat: er heerst een serene rust, het is er helder, gezellig, open, schoon, aangekleed met planten, mooie glaskunst, grafstenen en sieraden. Naast een ander pand, is ook de website in een nieuw maar vooral overzichtelijker jasje gestoken. 

Cordula is een gevoelsmens en ze handelt vanuit haar hart en intuïtie. Daarnaast heeft ze een creatieve en technische achtergrond en een gevoel voor schoonheid. Deze persoonlijke kenmerken heeft ze gecombineerd en gestalte gegeven met PUUR Memorie, met als voornaamste doel een dierbare te laten weerspiegelen in een prachtig gedenkteken, een dierbare die je wilt koesteren met een tastbare herinnering. Dat kan in de vorm van een gedenkteken, bijvoorbeeld een bronzen beeld, een sieraad, een urn of in een andere vorm passend bij jouw wensen. Cordula kan een ontwerp maken of helpen bij het maken van jouw keuze. “Iedereen kan bij mij terecht voor de keuze van een grafsteen, een urn, een ring met as van een dierbare erin verwerkt, een armband met de vingerafdruk van een dierbare, maar ook voor een mooie hanger met een plukje haar erin verwerkt. Het is nauwelijks te omschrijven hoeveel mogelijkheden er zijn”, vertelt Cordula, “maar centraal staat voor mij dat jouw persoonlijke waardevolle herinnering tot uiting komt.” 

Luisterend oor

Veel mensen hebben eigenlijk geen idee hoe ze willen dat hun uitvaart eruit ziet, laat staan dat ze een bestemming hebben voor hun as. Cordula beaamt dat: “Het is zoveel fijner en makkelijker als iemand bij leven aangeeft hoe hij/zij alles geregeld wil hebben. Dat maakt het voor de nabestaanden ook een stuk makkelijker. Maar ook als men geen idee heeft hoe ze het moeten regelen, kan ik daarmee helpen en sturen. Ik verwelkom je in een prachtig mooi historisch pand waar je terecht kunt voor een luisterend oor en waar ik je met hart en ziel terzijde zal staan.” 

Vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Cordula Schulze en maak een vrijblijvende afspraak om een kijkje te nemen bij de talloze ontwerpen die in haar galerie staan. Meer informatie is te vinden op haar website www.puur-memorie.nl of stuur een email naar info@puur-memorie.nl. Cordula Schulze is telefonisch te bereiken op nummer 06-15491010. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle