zondag, 7 maart 2021
Home Lifestyle Puzzelkrant van december gigantisch succes

Puzzelkrant van december gigantisch succes

Ga maar na, de redactie was al blij geweest met zo’n 100 tot 200 inzendingen. Het werden er 576! De statistieken op een rijtje: 

Inwoners van Hof van Twente leverde veruit de meeste inzendingen, maar liefst 81% van het totaal: 

23% van de inzenders kwam uit Goor, 21% uit Delden, 19% uit Markelo, 7% uit Diepenheim, 6% uit Hengevelde en 5% uit Bentelo. Tot zover de battle tussen de kernen. Buiten de gemeente Hof van Twente kwamen de meeste inzendingen uit Hengelo (4%) en de overige inzendingen uit St. Isidorushoeve, Bornerbroek, Vroomshoop, Gelselaar, Geesteren, Beckum, en Almelo. De oudste inzender was 93 en de jongste 9 jaar. De gemiddelde leeftijd van alle inzenders was 57,5 jaar. 307 mensen stuurden hun oplossing op via de post of brachten deze bij de redactie. 181 mensen mailden de oplossing naar puzzel@hofweekblad.nl. Sommigen stopten de oplossing in een kerstkaart met een lieve kerstgroet voor de redactie. Saillant detail: 7,4% van deelnemers hadden een foutieve inzendingen ingeleverd. Er zaten ook een paar instinkertjes in, namelijk kado-online stond er twee keer tussen en Vishandel Jaap de Graaf ontbrak. De moeilijkste om te vinden bleek nummer 53 uit de advertentie van Salut. 

De winnaar

Yvonne Raanhuis uit Bentelo was de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: de boxspring. Yvonne: “Ja, ik was zo verrast. Ik had de puzzel vrij snel opgelost en ingestuurd. Begin december al. Omdat ik er steeds niet bij zat, had ik allang niet meer gedacht dat ik nog kans zou maken. Mooie bijkomstigheid: We waren echt toe aan een nieuw bed, dus dat maakt het dubbel leuk!” 

Nieuwe puzzelkrant met Koningsdag 

Wij danken alle adverteerders voor hun deelname aan de puzzelkrant en de mooie prijzen die zij ter beschikking hebben gesteld. Ook bedanken we de inzenders voor hun hartverwarmende reacties op de puzzel. Geen prijs gewonnen? Niet getreurd, in april met Koningsdag geven we weer een puzzelkrant uit. Wilt u mee doen en adverteren? Aanmelden kan via mail: puzzel@hofweekblad.nl

Wij zijn alvast benieuwd welke kern van Hof van Twente nu de meeste inzendingen gaat aanleveren. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws