zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsQoffyshop is online

Qoffyshop is online

Haaksbergen – Een idee dat is ontstaan tijdens de periode dat velen van ons thuis zaten of thuis moesten werken. Wouter Slosser van Qoffy (Haaksbergen) zag het aantal zakelijke bestellingen veranderen en de horeca lag volledig plat. Ook Bart-Jan van Hecke, eigenaar van het reclame-/marketingbureau bjvh uit Hengevelde, zag een flink gat in de planning ontstaan. Het gezamenlijke idee om het assortiment uit te breiden en een nieuwe markt aan te boren (de particulier), werd verder uitgewerkt. Nu is het zover. De qoffyshop www.qoffy.nl is online. 

Daarmee is de kwalteitskoffie die Qoffy al ruim 20 jaar vanuit Twente bij vele bedrijven en horecagelegenheden door geheel Nederland leveren nu ook verkrijgbaar voor thuis. Eenvoudig en snel online te bestellen. 

Gebrand op perfectie en altijd een koffie die bij je past. Afhankelijk van het koffie systeem waar jij thuis voor gekozen hebt, bieden ze Qoffy namelijk aan in de vorm van koffiepods (ESE serving), koffiebonen, aluminium koffiecups (Nespresso® compatible), filtermaling koffie, fresh brew koffie en oploskoffie (instant). Eén merk koffie dus voor verschillende toepassingen en verkrijgbaar in verschillende smaak-varianten. Zoals de goudboon, crèmeboon, espressoboon en de puurboon. Deze laatste is Rain Forest Alliance gecertificeerd en daarmee de duurzaamste variant uit het assortiment. Zeer uitzonderlijk is bovendien dat de eigen Qoffy verwerkt is in de aluminium cups.

Een mooi aanbod aan wekelijks vers gebrande koffies aangevuld met diverse Qoffy extra’s zoals suiker- en melk, kopjes, bekertjes, etc., maar ook thee en Cup-a-Soup. Door het totaalplaatje dus ook zeer geschikt voor (klein)zakelijk.

Tevens spaart de klant bij iedere bestelling voor Qoffycredits, welke je zelf kunt verzilveren bij een volgende bestelling of opsparen voor later.

Qoffy, kwaliteitskoffie met een Q voor de èchte liefhebber en elk apparaat.

Kijk op: www.qoffy.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle