woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleRamon Chatrer verovert na Groningen Delden

Ramon Chatrer verovert na Groningen Delden

Delden – Nu de voorstelling van Freek de Jonge bijna is uitverkocht, is er voor degenen zonder kaartje nog niets verloren. Op de woensdag voorafgaand aan De Schreef, voert cabaretier Ramon Chatrer zijn Opperhond op. Een voorstelling waarin Chatrer bewijst dat hij niet ten onrechte aan de haal ging met álle prijzen op het Groninger Cabaretfestival.

Ramon Chatrer (oud-Frans voor ‘castreren’) is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder is hij wekelijks te horen met een cabaretrubriek bij Giel Beelen op NPO2 en stond hij 30 juni 2021 in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling ‘Roestplaats’: een muzikale voorstelling over de lusten en driften die in ons mensen schuilen, waarin eindelijk eens ruimte is voor al onze manische hersenspinsels en diepste gevoelens.

In Opperhond zet Ramon Chatrer met rauwe kleinkunst en zang vanuit zijn tenen de realiteit naar zijn hand en creëert hij een wereld waarin de underdogs opperhonden worden. Hij neemt het op voor jou en alle andere mensen die er nét niet bij horen. Zelfs zonder rijbewijs of zonder tatoeages, en zeker zonder sfeervolle schemerlamp; je hoort erbij! Ramon kwispelt, springt op, bijt zich vast en verlangt uiteindelijk een aai over zijn kop.

Ramon Chatrer voert zijn Opperhond op woensdag 16 november vanaf 20.00 uur op in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden. Kaarten kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar op www.theaterdelden.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws