dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleRecreatieschap introduceert de Vriendenpas voor parkeren op de drie recreatieparken

Recreatieschap introduceert de Vriendenpas voor parkeren op de drie recreatieparken


‘Wordt ook vriend en profiteer’

Recreatieschap Twente presenteert vanaf het nieuwe jaar de Twentse Parken Vriendenpas. De Vriendenpas, die de oude parkeerpas vervangt, biedt de mogelijkheid op voordelig parkeren voor één of meerdere jaren bij de Twentse recreatieparken. Bovendien profiteren ‘vrienden’ in de toekomst van allerlei extra’s en aanbiedingen.

Vriendenvoordeel

Om het jaar goed te beginnen is er een speciale introductieaanbieding uitgezet. Belangstellenden kunnen in de periode van 23 december 2022 tot en met 15 februari 2023 een Vriendenpas bestellen voor 1, 2 of 3 jaar. Bij het bestellen van de Vriendenpas voor meerdere jaren is de korting op de aanschafprijs het hoogst. Een jaarkaart voor een gewone auto (kort voertuig) kost €37,50, inclusief verzendkosten. Bij een tweejarige Vriendenpas is dit €70,00 en voor drie jaar betaalt men slechts €95,00. Tijdens deze actieperiode maken kopers van een Vriendenpas bovendien kans op een jaar lang gratis parkeren, aangezien Recreatieschap Twente drie gratis Vriendenpassen verloot onder de bestellers!

Duurder

Na de actieperiode gaat de aanschafprijs omhoog en is alleen de jaarkaart nog te bestellen. De Vriendenpas is geldig vanaf 1 mei 2023 en te gebruiken bij alle drie de recreatieparken Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld. Nieuw is dat de Vriendenpas alléén verkrijgbaar is via de webshop van Recreatieschap Twente. 
Kijk voor meer informatie en het bestellen van de Vriendenpas op www.recreatieschaptwente.nl/vriendenpas.

Recreatieschap Twente

De Vriendenpas is een onderdeel van de nieuwe visie van de recreatieparken en is volgens het overkoepelende Recreatieschap Twente een mooie eerste stap naar het streven van meer betrokkenheid bij de recreatieparken in Twente. Recreatieschap Twente heeft bovendien als doel meer saamhorigheid binnen de recreatieparken te stimuleren en de toekomstige samenwerking met de ondernemers en evenementenorganisatoren te vergroten. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws