vrijdag, 1 juli 2022
spot_img
HomeNieuwsRectificatie artikel Keukenhof van Twente

Rectificatie artikel Keukenhof van Twente

In het artikel over Keukenhof van Twente in het Hofweekblad van 16 december 2020 (waarvan hieronder een verkorte versie) stond per abuis vermeld dat ze geopend zijn op afspraak. Dat is natuurlijk niet zo. In verband met de huidige coronamaatregelen zijn zij ook dicht tot en met 19 januari. Ze doen wel online adviesgesprekken of komen op verzoek bij de klant thuis. “We ervaren dit momenteel en het werkt prima met onder andere beeldbellen via Zoom. We lopen dan samen met de klant digitaal de ontworpen keukens door met 3D tekenprogramma’s en uitleg”, aldus Erna Meutstege.

Keukenhof van Twente is NEFF MasterPartner®

Sinds kort zijn ze ook NEFF MasterPartner® geworden NEFF heeft allerhande keukenapparatuur in het hoge segment. Het basisprincipe van NEFF wordt verwoord met: ‘Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons’. Praktische oplossingen in de keuken is hun specialiteit. Als je benoemd wordt tot NEFF Masterpartner vind je een team van specialisten die je alles tot in detail kunnen vertellen over het merk NEFF. Deze partner is namelijk een exclusief geselecteerde keukenspeciaalzaak die welbeschouwd dé ambassadeur is van NEFF. Zij hebben passie voor het merk én kennis van de apparaten. Zo kun je je dus bij Keukenhof van Twente met een gerust hart laten informeren en adviseren over deze apparaten.

Topmerken uit het midden- en hoogsegment

Keukenhof van Twente kiest uitsluitend voor topmerken uit het midden- en hoogsegment. Zo is in Holten apparatuur van Siemens en NEFF te bewonderen. Daar zijn ze net klaar met een interne verbouwing waar twee keukens te bewonderen zijn naar de huidige trends. In Delden is de Gaggenau-studio te bezichtigen. Stuk voor stuk merken die uitblinken qua uitstraling en prestaties. Natuurlijk ontbreekt keukenapparatuur van het merk Sub-zero Wolf niet. De uitstekende apparatuur, de details en het bijzondere maatwerk maken de ontwerpen van Keukenhof van Twente zo onderscheidend. Hun statement is niet voor niets; ‘Maatwerk maakt alles mooier’.

Afspraak maken?

Maak een afspraak via de website of neem telefonisch contact op. Laat u inspireren, enthausiasmeren en adviseren en maak kennis met het team van Keukenhof van Twente. Zij zijn altijd op de hoogte van de huidige woontrends. Ook kunt u online advies krijgen en is er een chat-optie op de website. Kijk ook op www.keukenhofvantwente.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle