dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsMarkeloRepaircafé Markelo: Een succesvolle start

Repaircafé Markelo: Een succesvolle start

Donderdag 2 maart is het Repaircafé in Markelo gestart. Dit was voor zowel de vrijwilligers als de bezoekers een enorm succes. Vele nieuwsgierigen kwamen naar het café, wat zich bevindt in de trouwzaal in het Beaufort.

Het Repaircafé is een initiatief van Salut. Iedereen mag zijn kapotte apparaten, fietsen of meubels inbrengen. Naast succesvolle reparaties, zorgt de ontmoeting ook voor gezellige gesprekken, wat de naam van dit initiatief eer aan doet. “Het enthousiasme op donderdagmorgen was prachtig om te zien. Ook mensen zonder kapotte apparaten kwamen een kijkje nemen. Een nieuw initiatief in Markelo wekt de aandacht bij de inwoners. Daarnaast is het mooi dat er al 15 vrijwilligers zich hebben aangemeld”, vertelt Michel van den Berg van Salut.

Er zijn acht reparatie opdrachten verricht en er waren tien vrijwilligers aanwezig. Elke eerste donderdag van de maand zal het Repaircafé in Markelo geopend zijn. Gerard Beverdam, kartrekker van het Repaircafé Markelo, blikt alvast vooruit: “Het succes van de al bestaande Repaircafés smaakt naar meer. De volgende locatie zou mogelijk in Diepenheim kunnen zijn.”

Volgende Repaircafé Markelo is donderdag 6 april!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle