woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeSportRolstoeltennisser in de lift: Maarten op plaats 70!

Rolstoeltennisser in de lift: Maarten op plaats 70!

Goor – Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is weer 14 plaatsen gestegen op de ITF wereldranglijst en is nu te vinden op plaats 70 in de categorie men’s singles. Ter vergelijk: vorig jaar augustus stond hij nog op plaats 236! Dat dit mede te danken is aan zijn sponsoren is natuurlijk geen geheim. Om uiting te geven aan zijn dankbaarheid en bekendheid richting zijn sponsoren, worden stickers met de bedrijfsnaam op Maartens auto geplakt. Gisterenmiddag is met één van de sponsoren een sticker aangebracht en op foto vastgelegd door voorzitter Dick van der Hout van Stichting Wheelchairtennis Maarten ter Hofte. 

Eerste sticker op Maarten’s auto is van sponsor De Selskap van Irene en Robin Koops, de uitvinder en producent van de kunstmatige alvleesklier. Maar de Selskap (= Zweeds/Noors voor ‘bedrijf’) is ook een bedrijfsverzamelgebouw van 15 units aan de Klavermaten in Goor, waar ook hun eigen bedrijf Inreda Diabetic BV is gehuisvest. De units zijn te huur tot 150m2 en beschikken over verschillende faciliteiten. Meer daarover vind je op de website www.selskap.eu. Er liggen nog een aantal stickers klaar die binnenkort aangebracht gaan worden. Geïnteresseerd in sponsoring van deze sympathieke Goorse atleet? Kijk op www.maartenterhofte.nl. 

Toernooien in Roemenië 

Volgende week gaat Maarten zijn geluk beproeven in Roemenië. Het eerste toernooi is in Arges, het BRD Arges Open van 11 tot en met 14 augustus. Aansluitend speelt hij nóg een ITF Futures Series toernooi in Boekarest van 15 tot en met 18 augustus. Loting, speelschema’s, tegenstanders, rankings en resultaten vind je op www.itftennis.com.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws