woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorRolstoeltennisser Maarten ter Hofte naar België

Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte naar België

Goor/Heverlee – Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is vorige week vertrokken naar Heverlee in België voor het internationale tennistoernooi Flanders25 van 21 tot en met 24 juli. Zijn huidige positie op de wereldranglijst is 93. De eerste partij zou gespeeld worden op donderdag 21 juli, waar hij het moest opnemen tegen de als 4e geplaatste Anthony Dittmar uit Duitsland. Dittmar staat momenteel 35e op de wereldranglijst, dus een relatief zware loting voor Maarten. De partij was alles behalve zwaar want uiteindelijk kreeg hij een walkover. Daardoor belandde hij meteen in de kwartfinales waar hij op de Koreaan Ho Won Im stuitte, de nummer 44 op de wereldranglijst.

Deze wedstrijd verloor hij vandaag na een zeer spannende eerste set met 6-4/6-1. Later vandaag komt hij nog in actie in een dubbelpartij met de Nederlander Maikel Scheffers tegen het duo Groenewoud(NL)/Kindt (B). Een live stream is er niet van dit toernooi maar speelschema’s en uitslagen vind je hier.

Held van de Hof

Maarten ter Hofte is ook nog eens een van de genomineerden voor de rubriek ‘Held van de Hof’, voor de Hoffelijkheidsprijs georganiseerd door HofMarketing. Stemmen op deze held kan vanaf 1 september. Bekendmaking van de winnaars is op donderdag 15 september bij Café de Bebsel in Goor.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle