vrijdag, 9 december 2022
spot_img
HomeLifestyle‘s Werelds beste tributebands komen naar Hengelo

‘s Werelds beste tributebands komen naar Hengelo

Ook dit theaterseizoen stelen de beste tributebands de show in Schouwburg Hengelo. Op vrijdag 28 oktober staat de Amerikaanse topband L.A.vation op de planken met Stories for Boys, The History of U2. Joseph Clark brengt op zaterdag 12 november een ode aan het iconische Queen en de dag erna geven The Cavern Beatles een verbazingwekkende en werkelijk perfecte live-imitatie van The Fab Four in hun Get Back Tour. 

L.A.vation speelt U2

Volgens publiek en fans over de hele wereld is de Amerikaanse L.A.vation echt The Next Best Thing.

Onder leiding van de onvergetelijke Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie. Met boeiende video’s, foto’s en begeleidende verhalen, biedt de show van 28 oktober een diepgaand beeld van U2: van hun enthousiaste tienerjaren in Dublin tot hun plek aan de top van het rockfirmament!

Joseph Clark speelt The Music of Queen 

Joseph Clark en zijn band ‘The Music of Queen’ brengen op 12 november een ongeëvenaard eerbetoon aan de legendarische Britse band Queen. De van oorsprong Amerikaanse zanger heeft ruim veertig jaar professionele zangervaring en vertoont op vocaal gebied een verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury. Verwacht een spectaculaire show met alle Queen-toppers, waaronder: ‘We will rock you’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t stop me now’, ‘Somebody to love’ en ‘I want to break free’.

The Cavern Beatles

In 1969 gaven The Beatles voor de laatste keer een live-concert in de originele bezetting. Toch kan er op 13 november in Schouwburg Hengelo worden genoten van het unieke geluid dat deze band kenmerkt. The Cavern Beatles is dé tribute band van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four. Met de juiste instrumenten en met de juiste look wordt het ene tijdloze nummer na het andere gespeeld, zoals ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Hey Jude’ en natuurlijk ‘Get Back’.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via de kassa van Schouwburg Hengelo van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur, ook telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en via de website www.schouwburghengelo.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws