zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeLifestyleSam’s Kledingactie voor mensen in nood

Sam’s Kledingactie voor mensen in nood

Delden – Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Dit najaar is er gekozen voor beter onderwijs in Burundi.

Actiedag in Delden

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk. 

Op zaterdag 15 oktober kunt u in Delden kleding en schoenen -die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt- inleveren aan de Stationsweg. De Sam’s vrijwilligers zullen dan van 10.00 tot12.00 uur uw goederen in ontvangst nemen. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen. 

Projecten 

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd? Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl 

Hartelijk dank voor uw donatie.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws