woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorSCHOOLFEESTNIEUWS IN HET KORT (4)

SCHOOLFEESTNIEUWS IN HET KORT (4)

* Het beloofd zeker op de zaterdag en zondag druk te worden in de Goorse horeca. Vandaag begint het met de nodige biertjes in de kroegen die vandaag en morgen nog om 22:00 uur moeten sluiten én een veelvoud aan thuisfeestjes. Zaterdag is het de hele dag feest bij Johnny’s en De Tapperij die samen doen met artiesten en munten. De Bebsel heeft een borreluurtje terwijl ook de andere café dergelijke Schoolfeestjes vieren die dan tot in de late uurtjes door mogen gaan.

* De ouderen worden dit jaar zeker niet vergeten tijdens het Schoolfeest want na de muzikale actie van de seniorencommissie van het Schoolfeest bij de nog thuiswonende senioren was het deze week ook feest bij Huize Scherpenzeel en Huize Herfstzon waar Paul Schabbink voor de muzikale noot zorgde.

* Er kan nog tot en met morgen gestemd worden voor de Schoolfeest Top 25 van Hofstreek FM met de mooiste Schoolfeestliedjes uit de afgelopen decennia. Die ranglijst wordt al jaren aangevoerd door het nummer Schoolfeest in de Hemel maar dat zou dus zomaar kunnen veranderen dit jaar. Stemmen kan via deze LINK.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle