zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenSchuttersfeesten Delden

Schuttersfeesten Delden

praktische informatie

Delden – Het gaat weer gebeuren…. Na 3 jaar mogen we dan eindelijk weer eens het Schuttersfeest organiseren. De voorbereidingen zijn in volle gang en iedereen is dol enthousiast en gedreven: de leden, vrijwilligers en ook de nieuwe jongerengroep die de ‘Jachtnacht’ op zaterdagavond gaan organiseren. Maar we trappen de vrijdag eerst af met het Eetmeecafe.

Eetmeecafe

Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur rookt de barbecue op het feestterrein. Om hieraan deel te nemen, had je je moeten opgeven. Inmiddels is alles volgeboekt en ze kunnen daarom geen aanmeldingen meer aannemen. Wel ben je natuurlijk welkom om mee te genieten met de gezellige borrel. En de catering op het terrein (snackkraam en viskraam) is geopend vanaf ±18.00 uur. Na de barbecue zal om 20.00 uur de band Boulevard beginnen. De entree is gratis.

Jachtnacht + Piratenplaza

Op zaterdagavond een nieuw thema, de ‘Jachtnacht’. Diverse DJ’s zullen de grote tent op zijn grondvesten laten trillen. Ben je liefhebber van piratenmuziek, dan ga je naar de kleine tent met de band De Paloma’s en de Radio Capri Roadshow. Beide tenten zijn alleen toegankelijk door middel van een ticket. Met één ticket zijn beide tenten te bezoeken. Deze zijn verkrijgbaar op www.jachtnacht.nl. Dus er is geen gratis tent te bezoeken op zaterdagavond. Aanvang beide tenten 21.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle