vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeZorgSfeervolle uitwisseling LC Goor, Markelo, Diepenheim met LC Bremer Süden

Sfeervolle uitwisseling LC Goor, Markelo, Diepenheim met LC Bremer Süden

Hof van Twente – Op zaterdag 19 november vond er in Goor een uitwisseling plaats tussen de Lions club Goor, Markelo, Diepenheim en de jumelage partner Lions club Bremer Süden uit Weihe. Aan dit zeer sfeervolle gebeuren deden 12 Lions uit Hof van Twente en 9 Lions uit Duitsland mee alsmede hun dames.

De ontvangst was bij de humanitaire organisatie Pax Kinderhulp aan de D.J. Bunschotenstraat te Goor. Na een voortreffelijk, mede door Oekraïense vluchtelingen, voorbereide lunch gingen de heren op pad om een 25 tal Oekraïense vluchtelingen op te halen voor een ontspannend bezoek aan het Openlucht museum in Ootmarsum.

De dames van zowel de Nederlandse als Duitse Lions bleven achter bij Pax Kinderhulp om deze organisatie te helpen met het sorteren en inpakken van geschenken voor mensen die hulp nodig hebben.

Rond de klok van 17.00 uur kwamen de Lions en hun dames weer bij elkaar om daarna de avond af te sluiten met een uitstekend gezamenlijk diner bij het Wapen van Markelo.

De Lions club Goor, Markelo, Diepenheim kan terugkijken op een zeer geslaagde jumelage activiteit waarbij een sfeervol en inhoudsvol contact met de Oekraïense vluchtelingen centraal stond.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws