zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsSkik; het nieuwe kinderdagverblijf in Delden

Skik; het nieuwe kinderdagverblijf in Delden

Een droomplek voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Delden – Rennen in het weiland, graven, klauteren, dieren voeren en spelen in het groen. Dat kan bij het spiksplinternieuwe kinderdagverblijf Skik in Delden. Steeds meer ouders kiezen bewust voor kinderopvang waar buitenspelen en contact met dieren centraal staat. Terwijl naast de boerderij de laatste hand wordt gelegd aan het prachtige nieuwe kinderdagverblijf is Ilse Freriksen-Hannink, oprichtster van Skik, dan ook heel dankbaar dat de eerste aanmeldingen al binnen zijn. 

“Je hebt een bepaalde visie en als je dan merkt dat mensen daar enthousiast van worden dan word je daar heel blij van”, aldus Ilse. “Er is niets mooier voor kinderen dan lekker buiten zijn. Overall en laarsjes aan en helpen met dieren voeren, er is hier volop ruimte om te ontdekken en te beleven. Buiten spelen en plezier maken staat centraal”, gaat ze verder. “Ofwel: Skik hebben zoals we hier in Twente zeggen!” 

Ilse heeft jarenlang gewerkt bij een kinderdagverblijf. Daar waar steeds meer kinderdagverblijven worden overgenomen door grote organisaties besloot ze om het zelf te gaan doen. Een eigen kinderdagverblijf volgens haar eigen visie en idealen. Een fijne plek met veel individuele aandacht en warmte. 

Een droomplek voor 0 tot 4 jaar

De boerderij waar ze met haar gezin woont, blijkt uitermate geschikt als locatie en daar waar eerder het geitenweitje was, krijgt nu het sfeervolle kinderdagverblijf al aardig vorm. Op deze prachtige plek aan de rand van Delden tussen de weilanden en de bossen wandel je zo vanuit de ‘achtertuin’ het zandpad af de natuur in. In de aangrenzende weilanden lopen allemaal verschillende dieren waaronder schapen, geitjes en kippen. Kinderen helpen (waar ze kunnen) mee met de verzorging van de dieren en halen de eitjes uit het kippenhok. 

Het kleinschalige professionele kinderdagverblijf wordt een droomplek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De ruim opgezette buitenspeelruimte wordt ingericht met natuurlijke materialen zodat kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Omgaan met dieren, veel buiten zijn en volop ruimte om te ontdekken en beleven. 

Delden is binnenkort een prachtig kinderdagverblijf rijker. Skik opent begin 2023 haar deuren. 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze vorm van kinderopvang of wil je meer weten? Kijk dan op www.kdv-skik.nl of neem contact op met Ilse
Freriksen-Hannink via info@
kdv-skik.nl of 06 139 788 73.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle