donderdag, 2 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsSlagerij Kastelein in Diepenheim genomineerd voor ‘Beste Worstmakerij van het jaar 2023’

Slagerij Kastelein in Diepenheim genomineerd voor ‘Beste Worstmakerij van het jaar 2023’

Diepenheim – Ieder jaar wordt onder alle leden van Uw slager en Het Worstmakersgilde één slagerij uitgeroepen tot ‘Beste Worstmakerij van het jaar’. Dit jaar is ook Slagerij Kastelein genomineerd voor deze eervolle titel! Tijdens het jaarevent van Uw slager en Het Worstmakersgilde op 23 januari 2023 zal de winnaar uit de genomineerden bekend gemaakt worden.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen worstmakerij vinden regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van onder andere worsten en vleeswaren. Niets wordt aan het toeval overgelaten; bekwame keurmeesters nemen de producten kritisch onder de loep.

Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid, malsheid en ambachtelijke kwaliteit van de zelfgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit. Zo weet u dat de producten van Slagerij Kastelein niet alleen zeer smaakvol zijn, maar ook veilig en gezond.

Winnaar

Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. Zo komt de selectie van de beste slagerijen tot stand; zij strijden om de felbegeerde titel ‘Worstmakerij van het jaar’. Alle medewerkers van Slagerij Kastelein staan er klaar voor om de prachtige prijs in de wacht te slepen! 

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het jaarevent van Uw slager en Het Worstmakersgilde op 23 januari aanstaande bij Miele Experience Center in Vianen

Uitstekende producten

Het maken van de lekkerste eigengemaakte worsten en vleeswaren staat bij Slagerij Kastelein hoog in het vaandel. Voor Rein Hofman en zijn team zijn het dan ook spannende tijden. “Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze worstmakerij. Deze prijs zou een bekroning op ons werk zijn.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle