woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleSlim in vorm in Goor

Slim in vorm in Goor

Goor – Vanaf december 2020 is Wendy Nijmeijer begonnen als afslankcoach met het Power Slim programma. Hiervoor heeft Wendy met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Basic Academy van Power Slim gevolgd.

Bij Wendy kun je vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen. “Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding voor Gewichtsconsulent gevolgd omdat dit onderwerp me erg interesseert. Heel veel mensen ervaren het goede leven met een x aantal kilo’s te veel. Hierdoor hebben ze weinig energie, voelen ze zich vaak opgeblazen en zitten ze niet lekker in hun vel. Mijn opleiding en het moment van een andere baan stuurden me deze weg.

Graag wil ik mensen helpen met afvallen en hun leefstijl aan te passen, zodat het resultaat blijvend is.”

Overgewicht is volgens haar niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. “Met Power Slim werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Ik coach je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en ik leer je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna.”

Volgens Wendy begint het afslankproces altijd bij jezelf: “Die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met Power Slim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet én je geniet van de complimentjes van je omgeving.”

Power Slim is geen dieet. Het is een totaalconcept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van Wendy werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. “Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. De coaching wordt als heel prettig ervaren. Natuurlijk, alles begint bij de motivatie van de persoon zelf, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren, is belangrijk tijdens het hele afvalproces. Ik zorg ervoor dat iedereen bewust wordt van wat hij/zij eet en leer ze wat ze moeten doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook! “Gewoon omdat je het waard bent.”

Voor meer info: e-mail: info@sliminvorm.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws