dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsSnollebollekes verkiest TV-opnames boven 8 optredens, ook Hengevelde geannuleerd

Snollebollekes verkiest TV-opnames boven 8 optredens, ook Hengevelde geannuleerd

Het optreden dat Snollebollekes op 18 juni a.s. in Hengevelde zou geven is door het management geannuleerd in verband met TV-opnames. Dat heeft de organisatie van de Zomerfeesten Hengevelde vandaag op haar website bekend gemaakt. Een populair alternatief uit de Top-40 wordt a.s. vrijdag aangekondigd.  


Last-minute afzegging

Ondanks dat het optreden een half jaar geleden al bevestigd was kreeg de organisatie middels een statement van één zin het nieuws te horen. De organisatie liet het er echter niet bij zitten. Voorzitter Kasper Put geeft hierover aan: “We hebben hierover opheldering gevraagd bij het management. Als antwoord kregen wij dat zij een inschattingsfout hebben gemaakt met betrekking tot hun agenda en naast Hengevelde 7 andere optredens hebben moeten cancelen.”
Dat na de coronaperiode, waarin alle evenementen en artiesten het zwaar hebben gehad, een optreden op deze manier wordt afgezegd leidt tot onbegrip bij de organisatie. “Blijkbaar verkiest Snollebollekes nú TV-opnames boven het optreden op deze feesten. Dat is hun keuze. Het is alleen erg wrang dat een managementbureau met een simpel statement een gat in de programmering veroorzaakt, waardoor wij per direct op zoek moesten naar een waardige vervanger op één van onze podia. We hebben gevraagd of Rob Kemps met een filmpje de situatie zelf voor zijn publiek zou willen uitleggen, helaas waren ze hier niet toe bereid.”


Populair alternatief

Komende vrijdag zal de vervanger van Snollebollekes bekend worden gemaakt. “Ondanks de tijdsdruk en inmiddels overvolle agenda’s van artiesten hebben we een populaire act weten te boeken die momenteel meerdere malen in de Top-40 te vinden is. Een geluk bij een ongeluk.”

Gevarieerd programma 

In Hengevelde wordt net als eerdere jaren ingezet op een breed en gevarieerd programma. Tijdens het 2e en 3e weekend van juni staan er vele topacts op het programma; waaronder Tino Martin, Lee Towers, Bökkers, Jannes en FeestDJRuud. “Bezoekers hebben er weer zin in, maar ook de vrijwilligers staan te popelen om met de opbouw te beginnen. Dit jaar hebben we bovendien een nieuw buitenpodium. Dat komt de feestbeleving en sfeer zeker ten goede. Kortom: we zijn er weer klaar voor.”, vertelt Put. Tickets zijn verkrijgbaar via hengevelde.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle