woensdag, 7 december 2022
spot_img
HomeSportSnorrewind zoekt sportieve teams voor Villa Joep

Snorrewind zoekt sportieve teams voor Villa Joep

Markelo – Manege Snorrewind Markelo zet zich al jaren in voor een goed doel: Villa Joep. Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Naast een aantal andere activiteiten wordt er jaarlijks ook een Hippolon gehouden. De Hippolon is het leukste goede doel van het jaar om samen met familie en/of vrienden te sporten voor een goed doel.

De Hippolon is een multisport die uit meerdere disciplines in estafettevorm bestaat, namelijk uit een springparcours te paard, fietsen en hardlopen. Dit jaar zal de Hippolon gehouden worden op zondag 12 december. 

Springen, fietsen, rennen

Teams bestaan uit drie deelnemers. Iedere deelnemer neemt een onderdeel voor zijn of haar rekening. Het springparcours zal bestaan uit zo’n 16 (cross)sprongen, het fietsparcours zal over het crossterrein gaan met een mountainbike over een lengte van ongeveer 2 kilometer en het loopparcours zal over het deels verharde terrein van de manege gaan en heeft een lengte van circa 1 kilometer. 

Het leuke is dat ook niet-ruiters mee kunnen doen en zich ook van hun sportieve kant kunnen laten zien. Deelnemers hoeven geen Snorrewind-ruiter te zijn, alle teams zijn welkom om zich in te schrijven. Ieder team zal zelf zoveel mogelijk sponsoren zoeken (minimaal € 35,00 per team). 

Oliebollenbakkers

Het gehele bedrag wordt op oudejaarsdag overgedragen aan Stichting Villa Joep. Op deze middag zullen ook de jaarlijkse oliebollenbakkers weer staan te bakken voor Villa Joep. Oliebollen kunnen via de site van Snorrewind besteld worden. Deze activiteit zal aangepast en volgens de op dat moment geldende coronaprotocollen georganiseerd worden. Voor meer info en inschrijfformulieren, kijk op www.snorrewind.nl/hippolon.

Vorig artikel
Volgend artikel

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws