dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeSportSportfit Waanders introduceert Milon Cirkel in Hof van Twente

Sportfit Waanders introduceert Milon Cirkel in Hof van Twente

Slank en fit in 35 minuten 

Delden – Omdat je tijd schaars is wil je best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan.

De populariteit van Milon zit hem voornamelijk in de volgende punten:

– Sneller: De hele work-out duurt slechts 35 minuten. We helpen leden effectiever te trainen, wat betekent dat zes trainingen per maand genoeg is voor resultaat!

– Alle machines passen zich automatisch in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Jouw persoonlijke chipkaart is jouw personal trainer. Geen ingewikkelde trainingsschema’s en geen manuele aanpassingen van toestellen!

– Doordat de toestellen zich persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd veilig. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd minimaal een coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden!

– Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat!

– Gevarieerd: Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Geen tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!

Sportfit Waanders in Delden haalt dit populaire fitnessconcept naar de Hof van Twente. Vanaf half juli kunnen alle inwoners de cirkel twee weken gratis en vrijblijvend uitproberen om te ervaren of dit nieuwe trainingsconcept aansluit op uw persoonlijke doelstellingen.

Vanwege de populariteit van de cirkel zullen wij voorlopig een maximum van 150 sporters hanteren op de cirkel, dit om te wachttijden en drukte tegen te gaan. Wil je een gratis en vrijblijvende intake en twee weken gratis trainen neem dan snel contact op met Sportfit Waanders in Delden: telefoonnummer 074 3762945; mobiel en whatsapp: 06 48459330; e-mail: info@sportfitwaanders.nl; website www.sportfitwaanders.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws