zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeCultuurStart Delden Klassiek kaartverkoop 2021-2022

Start Delden Klassiek kaartverkoop 2021-2022

Met het uitbrengen van de nieuwe seizoensbrochure is de kaartverkoop van Delden Klassiek voor het concertseizoen 2021-2022 gestart. Stichting Delden Klassiek organiseert klassieke concerten op drie locaties in en rond Delden. Het programma voor 2021-2022 biedt twee concerten in Hoeve De Haar, zes concerten in de Oude Basiuskerk en twee concerten in Kasteel Twickel. Na een vanwege coronamaatregelen grotendeels geannuleerd concertseizoen, hoopt de stichting het publiek vanaf september weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Al meer dan vijftig jaar slaagt Delden Klassiek erin om musici te contracteren die meedraaien in de hoogste regionen van de nationale en internationale concertpraktijk. Met liefde en lof schreven topmusici als Jaap van Zweden, Janine Jansen en Amsterdam Sinfonietta in het gastenboek over de gastvrije ontvangst, de locaties met hun prachtige akoestiek en het talrijke aandachtige publiek.

Komend seizoen maken onder anderen de violisten Isabelle van Keulen, Daniel Rowland en Tosca Opdam, het pianistenduo Wyneke Jordans en Leo van Doeselaar, het Calefax Rietkwintet en de pianisten Ralph van Raat en Alexander Ullman hun opwachting in Delden. Als vertegenwoordigers van de nieuwe generatie geven sopraan Bernadeta Astari en violiste Merel Vercammen een bijzonder concert waarin zij naast klassieke werken improvisaties spelen op het thema The Zoo.

Kaarten kan men bestellen via www.deldenklassiek.nl. Wie de seizoensbrochure thuisgestuurd wil krijgen, kan een bericht met adresgegevens sturen naar info@deldenklassiek.nl

Nog steeds is het in verband met cornona onontkoombaar om een voorbehoud te maken. Als corona-gerelateerde uitvoeringsperikelen zich blijven voordoen, zullen mogelijk aanpassingen in de organisatie en toegankelijkheidscriteria (b.v. vaccinatiebewijs) moeten plaats-vinden. Indien Delden Klassiek vanwege coronamaatregelen minder publiek mag toelaten bij concerten dan voorzien, krijgen de mensen die om die reden moeten worden teleurgesteld hun geld voor de gekochte kaarten teruggestort. In dat geval worden bestellingen van kaarten behandeld op volgorde van binnenkomst.

Alle informatie over seizoen 2021-2022 is te vinden op www.deldenklassiek.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws