woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsStichting ’t Iemenschoer: “We zijn er nog”

Stichting ’t Iemenschoer: “We zijn er nog”

Delden – Het afgelopen seizoen heeft ook ’t Iemenschoer de nodige problemen gekend door alle perikelen en maatregelen rondom corona. Er zijn daarom toen minder cursussen gestart en helaas hebben ze alles voortijdig moeten afbreken.

Nu de situatie er een stuk beter uit ziet, zijn ze weer met veel enthousiasme  plannen aan het maken voor het komende seizoen (2021- 2022). Uiteraard werken zij volledig volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Dit betekent onder andere dat de groepsgrootte naar alle waarschijnlijkheid wat kleiner zal zijn.  Dit om de benodigde afstand van 1,5 meter  te kunnen waarborgen (wees er dus op tijd bij). Ook verdere regels die op dat moment van kracht zijn, zullen uiteraard worden nageleefd. Ze zijn heel blij dat er weer een aantal talencursussen  aangeboden kunnen worden, te weten Zweeds, Engels, Spaans en Italiaans. De succesvolle cursus ‘Schilderen’ wordt voortgezet. De cursus ‘bewust bewegen’ is al jaren een groot succes en staat dus uiteraard weer op het programma, inclusief ‘wandelen op Twickel’. Gloednieuw zijn de cursussen ‘Twents en Twente’, ‘Geschiedenis van Overijssel algemeen en Twente’, ‘geschiedenis van Nederlands Indië’ en ‘Filosofie’. Ook zullen er in het najaar twee lezingen worden georganiseerd betreffende de Twentse taal.

Natuurlijk zullen er weer volop computercursussen worden aangeboden. De cursuslocatie is het Stadscentrum het Parochiehuis te Delden (foto). Voor meer info en aanmelden kunt u kijken op onze website: www.t-iemenschoer.nl of bellen met 0642925498 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle