dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeNieuwsStorm Dudley raast ook over Hof van Twente

Storm Dudley raast ook over Hof van Twente

Hof van Twente – Vannacht kregen we ook in Hof van Twente bezoek van Dudley, de storm die gepaard ging met flinke regen en enkele onweersklappen zorgde voor behoorlijk wat overlast en hield menigeen uit de slaap afgelopen nacht.

In Diepenheim moesten de hulpdiensten woensdagavond 16 februari 2022 om 23.29 uur uitrukken voor een stormschade op de Rondweg-N346. Ter plaatse bleek er een boom over de weg N346 te zijn gevallen die tussen het Twentekanaal en de N346 stond. Een auto is tegen de omgevallen boom gereden en een dikke tak is dwars door de gril in het motorcompartiment geschoten. De auto moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf.De brandweer heeft de boom aan stukken gezaagd en de weg weer vrijgemaakt. De N346 is even afgesloten geweest in beide richtingen tussen Goor en Lochem. De inzittende van de auto raakte niet gewond.

Ook in Markelo was het een paar keer raak en moesten over de weg gevallen bomen worden geruimd, onder andere aan de Oude Rijssenseweg en de Leusmanweg. In Goor aan de Entersestraat en in Ambt Delden aan de Deldenerstraat werd ook stormschade gemeld waar de brandweer aan te pas moest komen.

Bron en foto’s: New United/Jan Willem Klein Horstman

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle