zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeLifestyleStriptekenen in Goor

Striptekenen in Goor

Goor – Droom jij ervan om je eigen held te zijn in jezelf getekende stripverhaal en lijkt het jou nou leuk om een stripverhaal te tekenen? Kom dan bij Home of Talents voor een toffe cursus striptekenen gegeven door een echte striptekenaar, Vick Henriquez.

In een stripverhaal vertel je een verhaal met voornamelijk plaatjes. Plaatjes zijn meestal makkelijker te begrijpen dan een stuk tekst. Kijk maar buiten bij verkeersborden of de tekeningen die op een vliegveld als wegwijzers worden gebruikt. Strips worden ook vaak gebruikt in het taalonderwijs om kinderen te helpen het verhaal te begrijpen.

Samen met Vick Henriquez leer je in 5 keer alles over het striptekenen. Aan het eind van de cursus heb je zelf je eigen strip gemaakt. Voor deze cursus heb je je zelf geen materialen nodig, want alles ligt al klaar bij Home of Talents. 

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan! Datum start cursus: donderdag 24 november, tijd: 16:00 tot 17:30, locatie: de Reggehof in Goor. Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar de website: www.homeoftalents.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws