vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorStruik: de échte boekhandel in Goor

Struik: de échte boekhandel in Goor

Goor – Boekhandel Struik is sinds vrijdag 2 december open en is gevestigd in het voormalige pand van Zippy Toys. Boekenwurmen Marleen Struik en Jeanet Moorman runnen de winkel samen. Marleen is ook eigenaar van de boekhandel en Jeanet neemt de functie van bedrijfsleider op zich. Marleen, die al op meerdere plekken in Oost-Nederland heeft gewoond, is verhuisd naar Goor. “Ik wil gevoel hebben met de stad waar de boekhandel is gevestigd. Ik wil de mensen leren kennen en we zijn aangesloten bij de BIZ. We gaan er voor de volle 100% tegenaan”, aldus Marleen. 

Marleen en Jeanet waren collega’s en leerden elkaar kennen bij The Read Shop in Warnsveld en Boekhandel Lovink in Lochem, dus de boekenbranche heeft voor de dames nauwelijks geheimen. Het pand aan de Grotestraat 55 heeft een prachtige make-over gehad en overal waar je kijkt zie je boeken. “We zijn écht een boekhandel”, zegt Marleen. “We doen geen kantoorartikelen, de focus ligt echt op boeken. We verkopen wel kaarten, spelletjes en agenda’s maar dan weer niet van de standaard merken. Dat maakt het nieuw en anders.” Boekhandel Struik heeft een zeer uitgebreid assortiment, maar mocht het boek van uw keuze er niet tussen zitten dan kunnen zij ook alle boeken voor u bestellen.  

Boekhandel Struik is aangesloten bij Libris Blz., een collectief van zelfstandige boekhandels in Nederland.  Je kunt Boekhandel Struik ook volgen op Facebook en Instagram. Grotestraat 55 in Goor. 

Kom je kijken?

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle