woensdag, 6 juli 2022
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeStuur jarige Rikie een kaart

Stuur jarige Rikie een kaart

Rikie Overbeek-Klaver 80 jaar

Hengevelde – Afgelopen zondag werd Rikie Overbeek-Klaver uit Hengevelde 80 jaar, maar om de inmiddels meer dan bekende reden werd het helaas geen groot feest.

Rikie zal zeker felicitatiekaarten hebben ontvangen, maar Wegdams Nieuws kwam op het idee om hier een actie van te maken. Rikie: “Ik had wel graag een feest willen geven bij de Gebrande Waateren, met alle neven en nichten erbij. Dan maar op 31 januari volgend jaar!”

Rikie is geboren op 31 januari 1941 aan de Goorsestraat te Hengevelde. Ze trad in het huwelijk met Marinus Overbeek met wie ze vele jaren in de Nieuwstraat heeft gewoond. Jarenlang heeft ze de zorg voor haar broer Hennie op zich genomen, gesteund door haar zus en buurvrouw Minie Pelle. Haar man Marinus verongelukte op veel te jonge leeftijd. Broer Hennie verhuisde op latere leeftijd richting huize Heeckeren in Goor.

Rikie was vele jaren een trouw lid van heel veel verenigingen: het dameskoor, Vrouw Actief en nu van de KBO. Enkele jaren geleden is ze naar de Pellehof verhuisd waar later ook haar zus Minie kwam wonen. Een half jaar geleden moest ze helaas ook van haar afscheid nemen. Ze mist haar elke dag.

Op de Pellehof woont ze graag, doet veelvuldig mee aan de activiteiten en legt graag een kaartje met de buren. De actie is ook te zien op www.wegdamnieuws.nl/stroatproat/item/11550-wis-en-waarachtig-oonze-rikie-is-kats-80-stuur-haar-een-kaart. Wilt u meedoen met de actie? Stuur uw felicitatie naar: Rikie Overbeek, Pellehof 7, 7596 RA Hengevelde.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle