donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsSuccesvolle aftrap Repaircafé Markelo

Succesvolle aftrap Repaircafé Markelo

Markelo – Donderdagochtend 2 maart werd in Het Beaufort met koffie en taart van welzijnsorganisatie Salut de aftrap gevierd van het eerste Repaircafé Markelo. De vrijwilligers met uiteenlopende ervaring en kennis kregen vanmorgen maar liefst zeven reparatie verzoeken waaronder een stofzuiger, lasapparaat, Nespresso koffiemachine, een kleding stoom apparaat, een mobiel zonnepaneeltje voor het opladen van onder meer mobiele telefoons. De eigenaar van een defecte klok kon helaas niet direct worden geholpen maar kreeg het advies om contact op te nemen met klokkenmaker Jan Mooi in Markelo.

“Een aantal reparaties hebben we gelijk uit kunnen voeren, enkele reparaties waren helaas niet mogelijk. Het was erg gezellig, ongedwongen en er was direct al een goede samenwerking tussen de vrijwilligers. We hadden niet verwacht al zoveel reparatieverzoeken te krijgen op deze eerste dag. Het geeft enorm veel energie en het is geweldig om mensen te kunnen helpen en kennis met elkaar te delen”, vertellen John Dennissen en Gerard Beverdam enthousiast. 

Elke eerste donderdag van de maand zijn de vrijwilligers van het Repaircafé Markelo in Het Beaufort aanwezig om reparaties uit te voeren. Gerard Beverdam: “Alles wat in een tas past en waarvan u denkt dat het gemaakt kan worden, kunt u bij ons aanbieden op de eerste donderdag van de maand tussen 9.30 en 12.30 uur in Het Beaufort”. Op donderdag 6 april is de volgende bijeenkomst van het Repaircafé Markelo. Noteer de datum vast in uw agenda! (Tekst credits: Marjan Noteboom – Maarkelsnieuws.nl)

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle