vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeSportSV Delden lanceert 100-jarig jubileumjaar 2023: een heel jaar feest

SV Delden lanceert 100-jarig jubileumjaar 2023: een heel jaar feest

Delden – Op 18 juli 2023 is SV Delden 100 jaar jong. De jubileumcommissie van SV Delden, bestaande uit een mix van jong en oud(-gedienden), is al een tijd bezig om een geweldig jubileumprogramma in elkaar te draaien voor het komende jaar. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd het jaarprogramma gepresenteerd: SV Delden viert in 2023 een heel jaar feest!

Het jubileumjaar gaat knallend van start op 7 januari met een vuurwerkshow en de traditionele Mösbokaal, een nieuwjaarsreceptie 2.0 (of eigenlijk 100.0) en de presentatie van de jubileumgids.  

Andere hoogtepunten in het programma zijn de Zomermösbokaal en reünie op zondag 25 juni en natuurlijk de receptie en feestavond op zaterdag 15 juli. 

Naast de jubileumfestiviteiten gedurende het jaar zullen tevens de jaarlijks terugkerende festiviteiten een jubileumsausje krijgen.

Op de website van SV Delden (www.svdelden.nl) staat een apart ‘Jubileum 2023’ gedeelte waarin al het nieuws rondom het jubileumjaar teruggevonden kan worden. Deze zal regelmatig geüpdatet worden, dus hou dit en onze sociale media in de gaten!

De jubileumcommissie heeft erg veel zin in het komende jaar en hoopt op een fantastisch jubileumjaar 2023, zowel in sportieve als in feestelijke zin!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws