zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenSV Delden organiseert uniek Oranjefestival

SV Delden organiseert uniek Oranjefestival

Delden – Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert SV Delden voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 op zaterdag 8 mei een uniek Oranjefestival op sportpark de Mors. De activiteit duurt van 9.00 tot 11.00 uur, kortom een mooie afsluiter van de Meivakantie!

Oranjefestival

SV Delden werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes. SV Delden organiseert een mini Europees Kampioenschap én een penalty bokaal. Super gaaf dat de keeper Twan Eijsink van het eerste elftal onder de laat gaat staan!

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/oranjefestival/delden/867 vind je de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit SV Delden volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met SV Delden contact opnemen. Check onze website www.svdelden.nl voor contactgegevens.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle