woensdag, 30 november 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorSV Hector 100 jaar: bestel dat prachtige jubileumtenue

SV Hector 100 jaar: bestel dat prachtige jubileumtenue

Goor – SV Hector maakt zich op voor een historisch jubileum: het 100-jarig bestaan. Op 23 mei 2023 is het zover en vanaf 1 januari 2023 staan er tal van activiteiten gepland. 

Voor dat eeuwfeest heeft Hector een schitterend jubileumtenue laten ontwerpen waarin alle spelende leden actief zullen zijn. De spelende leden (inclusief 7×7) krijgen op een nader te bepalen tijdstip het tenue gratis aangeboden door de voetbalclub. Ben je niet-spelend lid of 65+ lid dan kun één tenue of shirt bestellen met korting. 

De jubileum-kledingcommissie van SV Hector kan zich voorstellen dat belangstellenden (supporters, oud-leden, donateurs, kleinkinderen, zusje, neefje, etc.) ook graag zo’n outfit in bezit willen krijgen.

Dat schitterende klassieke tenue (shirt, broeken, kousen) is te bestellen voor € 50,00 via de link op de website www.svhector.nl. Je kunt via die weg ook alleen het shirt bestellen, dat kost € 35,00. Het uiteindelijke ontwerp blijft nog een verrassing. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het klassieke keeperstenue.

Bij vragen kun je een berichtje sturen naar jubileumtenue@svhector.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle