zondag, 14 augustus 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorSV Hector 100 jaar: bestel dat prachtige jubileumtenue

SV Hector 100 jaar: bestel dat prachtige jubileumtenue

Goor – SV Hector maakt zich op voor een historisch jubileum: het 100-jarig bestaan. Op 23 mei 2023 is het zover en vanaf 1 januari 2023 staan er tal van activiteiten gepland. 

Voor dat eeuwfeest heeft Hector een schitterend jubileumtenue laten ontwerpen waarin alle spelende leden actief zullen zijn. De spelende leden (inclusief 7×7) krijgen op een nader te bepalen tijdstip het tenue gratis aangeboden door de voetbalclub. Ben je niet-spelend lid of 65+ lid dan kun één tenue of shirt bestellen met korting. 

De jubileum-kledingcommissie van SV Hector kan zich voorstellen dat belangstellenden (supporters, oud-leden, donateurs, kleinkinderen, zusje, neefje, etc.) ook graag zo’n outfit in bezit willen krijgen.

Dat schitterende klassieke tenue (shirt, broeken, kousen) is te bestellen voor € 50,00 via de link op de website www.svhector.nl. Je kunt via die weg ook alleen het shirt bestellen, dat kost € 35,00. Het uiteindelijke ontwerp blijft nog een verrassing. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het klassieke keeperstenue.

Bestel je voor 10 augustus dan heb je het tenue gegarandeerd in januari 2023, de start van het groen-witte jubileumjaar. Laat die kans niet liggen: je koopt een fantastische herinnering aan 100 jaar SV Hector!

Bij vragen kun je een berichtje sturen naar jubileumtenue@svhector.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle