vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleSympathy for the Devil: unieke theatershow voor Stones-liefhebbers

Sympathy for the Devil: unieke theatershow voor Stones-liefhebbers

Hengelo – Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Bill Wyman en Brian Jones zijn namen die bijna iedereen wel bekend in de oren zullen klinken. Minder bekend zijn Marianne Faithfull en Anita Pallenberg, terwijl zij in de jaren 60 allesbepalend waren voor de weg naar het grote succes van The Rolling Stones. De verhalen van deze vrouwen zijn vertaald naar een theatershow. Het resultaat is een ongefilterd verhaal op de soundtrack van The Rolling Stones, waarbij de fantastische tributeband Stones Sessions live meespeelt. Sympathy for the Devil is op zaterdag 3 december te zien in Schouwburg Hengelo en een absolute must-see voor de Stones-liefhebber.

Marianne Faithfull (gespeeld door Pip Lieke Lucas) is zelf een grote in de popmuziek. Als zangeres kreeg zij het eerste liedje dat Keith Richards en Mick Jagger samen schreven: ‘As Tears Go By’. In één klap was ze een wereldster én de eerste grote liefde van Mick Jagger. Anita Pallenberg (gespeeld door Eva van der Post) was de vriendin van Marianne, maar ook haar tegenpool. Zij was een absoluut stijlicoon. Pallenberg stond bekend om haar relatie met Rolling Stones-leden Brian Jones en Keith Richards. 

In de muzikale theatershow Sympathy for the Devil wordt het levensverhaal van deze vrouwen verteld door de ogen van Marianne Faithfull. Het publiek ziet de oude Faithfull die haar leven opnieuw beleeft. De tributeband Stones Sessions speelt live mee en zanger Jeffrey Hendriks speelt de rol van Mick Jagger op een zeer geloofwaardige manier. ‘Sympathy for the Devil’ vertelt het verhaal van de Stones vanuit een ander perspectief, maar uiteraard zit de show vol met muziek van de legendarische band. Een verhaal over liefde en verleiding in een actuele, rauwe productie.

Kaartverkoop

Kaarten à € 28,50 zijn te koop via de kassa van Schouwburg Hengelo van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur, ook telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en via de website www.schouwburg
hengelo.nl. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws