zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleTelefonisch spreekuur vragen over het OV dagelijks bereikbaar

Telefonisch spreekuur vragen over het OV dagelijks bereikbaar

Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 3037010. OV-ambassadeurs geven antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV. 

“Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, zeggen de OV-ambassadeurs. Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

De maandelijkse inloopspreekuren voor senioren zijn helaas tot nader order geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe. Met uw vragen over het gebruik van het OV kunt u wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur. 

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van het OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur: 

maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur

maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur

Telefoonnummer: 038-3037010 

De OV-ambassadeur neemt met u het antwoord door.

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws