woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsTess Wevers gekroond tot Miss Teen of Overijssel

Tess Wevers gekroond tot Miss Teen of Overijssel

De winnaressen van Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel 2020/2021 zijn bekend. Afgelopen zondag vond de online finale plaats, de finale was te zien via de Facebookpagina van Miss Beauty of Overijssel. 

Tess Wevers, 16 jaar, uit Markelo is gekroond tot Miss Teen of Overijssel, Floor de Haan,  17 jaar, uit Oldenzaal is Miss Intercontinental of Overijssel en de 20-jarige Roos Nijland uit Almelo is gekroond tot Miss Beauty of Overijssel.

De finalisten kwamen uit allerlei verschillende plaatsen uit Overijssel en de leeftijden van de finalisten verschillen tussen de 15 en 26 jaar. Vanwege de coronamaatregelen was het dit jaar net iets anders dan normaal. De opnames van de finale vonden plaats in het TheaterHotel in Almelo en kon heel Overijssel meegenieten van de finale.

Tess, Floor en Roos gaan nu het landelijke traject in bij Miss Beauty of the Netherlands om Overijssel te vertegenwoordigen. Het landelijke traject begint als alle provincies hun nieuwe winnaressen hebben gekroond. Op 27 augustus 2021 vindt de finale plaats van Miss Beauty of the Netherlands.

Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de Facebookpagina en/of de Instagram van Miss Beauty of Overijssel in de gaten.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle