maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorTesters gezocht voor Yalp Memo in Oppasmodus

Testers gezocht voor Yalp Memo in Oppasmodus

Goor – Yalp levert speel- en sporttoestellen voor de openbare ruimte, recreatie, zorg en scholen. Het zit in hun DNA om het net even anders te doen en in te spelen op de veranderende behoefte van deze tijd. Dat doen zij onder andere door het aanbieden van unieke high-tech interactieve concepten. Bij de interactieve spelzone Yalp Memo staat speelplezier centraal en daarnaast leren kinderen spelenderwijs rekenen of samenwerken. Er worden door Yalp doorlopend nieuwe spellensets ontwikkeld. Dat houdt de speeltoestellen speels, vernieuwend en uitdagend. Want zoals kinderen nooit uitgeleerd zijn, zijn de interactieve toestellen van Yalp ook nooit af. 

Oppasmodus

Iedere Yalp Memo kan verbonden worden met het internet. De internetconnectie maakt het mogelijk op afstand het volume in te stellen, aan/uittijden te regelen en spelstatistieken uit te lezen. De meest recente ontwikkeling is het toevoegen van een oppasmodus, waarbij ouders op afstand toezicht kunnen houden op hun kroost. Zo kunnen de kinderen toch lekker buiten spelen en bewegen. Terwijl ouders thuis door kunnen werken, zorgt de Yalp Memo voor de rest. 

Testpanel gezocht

Bij Yalp testen ze altijd uitgebreid hun nieuwe spellen en functionaliteiten. De ontwikkeling van de Yalp Memo oppasmodus is bij de R&D afdeling momenteel in de afrondende fase. Op zeer korte termijn worden mensen gezocht die willen helpen testen, want de testdagen staan gepland voor de komende twee weken. Aanmelden kan tot en met vandaag 31 maart. Per test zijn minimaal één volwassene en één kind nodig. Testlocaties zijn in heel Hof van Twente.

Meer info en aanmelden kan via: www.yalp.nl/testpanel of klik hieronder om de Yalp memo te bekijken:

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle