dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeCultuurThe Passion Delden op Goede Vrijdag

The Passion Delden op Goede Vrijdag

Delden – The Passion Delden stond al gepland in 2020 maar door de corona-uitbraak ging het helaas niet door. Maar door het opheffen van de maatregelen  zou het dit jaar toch mogelijk moeten zijn en is de vergunning opnieuw aangevraagd.

Op Goede Vrijdag 15 april om 20.30 uur start vanaf het station in Delden een stille tocht met het kruis en fakkels richting en door het centrum van Delden. De stille tocht is er voor de herdenking van de dodelijke slachtoffers tijdens de pandemie. 

De tocht eindigt bij ‘de schoorsteen’ (Ressingplein) in het centrum waar op het hoofdpodium vanaf 21.00 uur The Passion uitvoering te zien en horen is.

Het verhaal van de kruisiging van Jezus wordt daar verteld afgewisseld met diverse liederen in verschillende muziekstijlen. Het thema is ‘Liefde’.

Popkoor Cantu, Gospelkoor Mozaïek, het Trompet kwartet en Sharon Kips, bekend van the Voice en X factor, zullen optreden in deze lokale uitvoering van The Passion.

De organisatie ligt in in handen van Stichting Doors Wide Open en deze is erg blij dat na twee jaar het nu eindelijk door kan gaan.

In 2018 en 2019 was er al een succesvolle Passion uitvoering in Goor.

Via www.hofinactie.nl kunt u de ontwikkelingen volgen en verdere info.

Mailen kan naar stichtingdoorswideopen@gmail.com

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws