zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorThuisin Leferink uitgeroepen tot Luxaflex® Inspiration dealer Oost Nederland

Thuisin Leferink uitgeroepen tot Luxaflex® Inspiration dealer Oost Nederland

Goor – Traditiegetrouw zet Luxaflex® in februari de dealers die opvallen binnen hun concept in het zonnetje. Deze bekroning gaat naar detaillisten die zich onderscheiden door de manier waarop zij het merk en hun eigen onderneming profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

Luxaflex Nederland hecht groot belang aan haar netwerk van deskundige, betrokken en loyale dealers. Ze geven advies, meten, monteren en hebben verstand van styling en techniek. Hiermee vormen ze een onmisbare schakel in de distributieketen van de raamdecoratie en zonwering van Luxaflex®. Omdat Luxaflex® ook sterk gelooft in ‘local heroes’, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak, wordt de titel regionaal verleend. 

Thuisin Leferink is uitgeroepen tot Inspiration dealer 2020-2021 voor de regio Oost Nederland. Het slimme en persoonlijke ondernemerschap van Patrick en Mariëlle Leferink, het onderbouwde advies en klantcontact en een positieve, open relatie met leverancier Luxaflex Nederland zijn redenen geweest om Thuisin Leferink te nomineren en uiteindelijk te bekronen tot Luxaflex® Inspiration dealer 2020-2021. Ook de winkelpresentatie is van onderscheidende kwaliteit.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle