woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsMarkeloTijd voor een feestje: de markt Markelo trakteert 2 juni

Tijd voor een feestje: de markt Markelo trakteert 2 juni

Markelo – Nu de doorgaande weg door Markelo vernieuwd en geopend is, vinden wij dat het tijd is voor een feestje. En om dit te vieren kunt u op donderdag 2 juni aanstaande van 8.00 tot 12.30 uur profiteren van leuke acties op de markt. Zo staat koffie met wat lekkers klaar voor elke klant en zijn er acties bij de verschillende kramen.  

De weg door Markelo is ongeveer een half jaar dicht geweest. Om deze reden moesten de marktkramen opschuiven en soms verplaatsen. De klanten vonden de verandering een succes! Het gaf een mooie en gezellige uitstraling. Om deze reden is er gezamenlijk besloten een nieuwe opstelling te hanteren. We hebben deze opstelling een paar weken geprobeerd en het bevalt ons, en natuurlijk de klanten, goed! Met deze opstelling komen er ook extra parkeerplaatsen vrij naast de kerk. 

Graag tot ziens op de weekmarkt Markelo namens: Peter Boeijen – groente en fruit, Ellis Bakker – kaas, de Noodtzaak – noten en zuidvruchten, Wouter’s verse en gebakken vis, Rob Kleinsman – vers vlees van eigen boerderij en Ruben Janssen – kleding . 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle