zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeTino Martin en Lee Towers naar Het Grootste Kantinefeest van Nederland

Tino Martin en Lee Towers naar Het Grootste Kantinefeest van Nederland


Hengevelde – Op zaterdag 11 juni 2022 wordt in Hengevelde eindelijk weer Het Grootste Kantinefeest van Nederland gehouden. De feesttent in Hengevelde wordt weer omgebouwd tot een enorme kantine. Deze avond is de ideale afsluiting van het sportseizoen voor teams, maar natuurlijk ook voor individuele hardlopers, materiaalvrouwen en zwemmers. Kortom: in deze kantine is iedereen welkom. Tim Freriksen namens de organisatie hierover: “Tijdens het kantinefeest komen natuurlijk de grootste kantinehits voorbij. We hebben daarom de grootmeesters van de kantinesound uitgenodigd. Dit dreamteam bestaat louter uit vedettes. De opstelling voor deze avond is dan ook als volgt: Tino Martin, Henk Dissel, Jannes, DJ Ivar en als klap op de vuurpijl Lee Towers. Wat een talenten! Is dit een gouden team of wat?”

Prijzen. prijzen. prijzen…..

Ook dit jaar worden er weer mooie prijzen verloot tijdens de inmiddels legendarische kantineloterij. De hoofdprijs is deze editie een volledig verzorgd teamfeest. Het kantineteam verzorgt de hapjes en de drankjes en natuurlijk de muzikale omlijsting. Een feest dat z’n weerga niet zal kennen.

Presentatie

Tijdens deze zwaarste 3e helft van het jaar kan iedereen wel een beetje extra coaching gebruiken. Hiervoor is Glanerbrugger Dennis Schouten als presentator gestrikt. “Hij zal er vakkundig voor zorgen dat alle koppies dezelfde kant op staan.” De ticketverkoop start a.s. zaterdag, morgen dus, om 12.00 uur precies via www.grootstekantinefeest.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle