donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeTuinte Hengevelde is hoofdsponsor Elastiekenkoers

Tuinte Hengevelde is hoofdsponsor Elastiekenkoers

Hengevelde – Een bekend familiebedrijf in Hengevelde, dat is Tuinte. Een veelzijdig bedrijf, die met hun subtitel ‘smart industrial solutions’ als hightech maakpartner vorm geeft aan complexe vraagstukken op het gebied van engineering, machinebouw, tooling, toelevering en service. Naast het produceren van hoogwaardige onderdelen, modules en machines is het bedrijf er ook zeker voor zijn mensen. Martijn Tuinte, algemeen directeur, hoefde niet lang na te denken toen hij door het bestuur van de Elastiekenkoers werd benaderd om hoofdsponsor te worden van het evenement.  

Nog even een racefiets regelen

De Elastiekenkoers is een fietstocht van 180 kilometer, waarbij geld wordt ingezameld voor meerdere goede doelen. De tocht wordt in één dag verreden op 22 juni 2023. “Wij hebben met collega’s een fietsgroep voor zowel wielrenners als mountainbikers, en we vinden het belangrijk om te kijken naar onze medemens, dus de sponsoring van zo’n evenement past zeker bij ons. En daarbij, ik ga zelf ook meefietsen. Ik moet alleen nog even een racefiets regelen”, zegt Martijn.

Naast het feit dat Martijn Tuinte zelf ook veel op de mountainbike fietst, was hij ook enthousiast over het idee dat ze Maarten ter Hofte, de rolstoeltennisser uit Goor, als boegbeeld van de Elastiekenkoers naar voren hebben geschoven. “Zijn moeder heeft hier een tijdje gewerkt dus we hebben veel gehoord over de soms moeizame weg -in financiële zin- naar het toptennis. We zijn blij hieraan bij te kunnen dragen en natuurlijk aan alle andere goede doelen”, aldus Martijn. Meer weten over de Elastiekenkoers en doneren? Kijk dan op www.elastiekenkoers.nl. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle