maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeCultuurTuinversierwedstrijd Koningsdag 2022

Tuinversierwedstrijd Koningsdag 2022

Delden – Iedereen wordt weer uitgenodigd om mee te doen aan de wedstrijd tuinversieren. Vorig jaar heeft de Oranjevereniging Delden en omstreken prachtige voorbeelden gezien van creativiteit en gezelligheid tijdens Koningsdag. Daarom wil ze iedereen in Delden weer uitnodigen mee te doen.

Je kunt alleen mee doen, maar ook als straat. De voortuin of het raam versieren, de oprit of carport, iedereen mag hier zijn eigen draai aangeven. Het thema is uiteraard Koningsdag.

Opgeven is wel van belang, zodat de organisatie weet waar ze heen moet om te jureren. Dit kan via mail: oranjeverenigingdelden1985@gmail.com of op zaterdag 23 april, van 11.00 tot 15.00 uur bij de kraam van de Oranjevereniging, hoek Langestraat/Marktstraat.

Hier kunnen de kinderen ook hun tekening inleveren, deze hebben ze via de scholen gekregen. Wanneer je de tekening inlevert, krijg je wat lekkers, namens de Oranjevereniging.

Dus: aanmelden voor tuin/raam/oprit versieren en inleveren van de kleurplaten op zaterdag 23 april! Oranjevereniging Delden en omstreken ziet jullie dan graag.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws