vrijdag, 30 september 2022
spot_img
HomeLifestyleTukkerware party in Goor

Tukkerware party in Goor

Goor – Het is op de eerste van de maand de eerste volwassen voorstelling en dient als aftrap van ‘oktober – dialectmaand’: de Tukkerware party van het regiocollectief Goeie Tukkers zijn geen motherfuckers. Ernest Beuving, André Manuel en Thijs Kemperink gaan onder die naam al vele jaren in september de theaters af. Om daar in elkaar het beste en uit de wereld het slechtste naar boven te halen. Vol typetjes, tirades en toneelvlijt. En dat in tukkertempo.

Alleen de titel al. Toch kwam deze niet zomaar uit de lucht vallen of ontstond hij in benevelde toestand, iets waarvan de heren vreemd genoeg vaak verdacht worden. Zorgvuldige overwegingen lagen ten grondslag. Want wat is er nu leuker dan gezellig samenkomen met andere mensen die dezelfde behoefte hebben? Leuke ervaringen delen en advies krijgen zonder mooie verkooppraatjes. En net als de befaamde vershoudbakjes verkoopt dit theaterproduct zichzelf omdat het al jarenlang garant staat voor een stevige basis in ieder huishouden. En eerlijk is eerlijk, wie verkiest die bakjes boven de drie Twentse goden die graag ‘out of the Bokse’ denken…

Na twee jaar corona zit de show weer vol met actuele vondsten, verse uitbarstingen en nieuwe personages. Wijzer wordt u echt niet op www.reggehof.nl, maar kaarten koopt u er wel. Voor de Tukkerware party op 1 oktober om 20.00 uur dus.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws