zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeLifestyleTwickel College Delden houdt weggeefmarkt voor kinderspeelgoed en kinderkleding

Twickel College Delden houdt weggeefmarkt voor kinderspeelgoed en kinderkleding

Delden – Met het idee om duurzaamheid te promoten én iets te doen voor kinderen in Hof van Twente, organiseert Het Twickel College Delden op zaterdag 6 november 2021 van 9.30 tot 12.00 uur, een weggeefmarkt voor kinderspeelgoed en kinderkleding. Dit in samenwerking met Salut Welzijn en Hofpower: het gemeentelijk schoolprogramma over duurzaamheid & techniek. De markt vindt plaats in de aula van het Twickel College Delden aan de Schoppenstede 19. 

De weggeefmarkt is voor iedereen die er blij van wordt als spullen hergebruikt worden. En is zeker geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en spaarzame manier om cadeaus of kleding te vinden. Er zijn spullen te vinden voor kinderen tot en met 14 jaar. De organisatie zorgt ervoor dat alles schoon, heel en bruikbaar is.

Kinderopvang nodig tijdens het bezoek? Is geregeld. Net als een kop koffie of thee in de koffiehoek. Iedereen heeft zo de tijd om rustig rond te kijken of er iets bruikbaars tussen zit.

De inbreng van kleding en speelgoed vindt plaats op vrijdag 5 november, tussen 15.00 en 17.00 uur bij Het Twickel College Delden. Wil je spullen beschikbaar stellen, dan ben je van harte welkom. Overgebleven kleding en speelgoed gaat naar goede doelen, waaronder de Voedselbank. 

Nog vragen? Neem dan contact op met Ans ter Morsche: a.termorsche@carmelhengelo.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws