zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeCultuurUit het Twickelblad archief (21): Plan rondweg heeft last van tegenwind

Uit het Twickelblad archief (21): Plan rondweg heeft last van tegenwind

Elke week kunt u hier een oud artikel uit het rijke archief van het Twickelblad lezen, een gezamenlijke uitgave van Stichting Twickel en de Vereniging Vrienden van Twickel. Het verschijnt vier keer per jaar. Abonneren kan door lid te worden van de VVT: zie www.vriendenvantwickel.nl.

Dit keer een artikel uit Twickelblad nummer 2, 2013 pagina 3

Kent u de processie van Echternach? Bij deze processie zet men drie stappen vooruit en vervolgens twee stappen achteruit. Daaraan doet de besluitvorming over het plan van de rondweg mij denken. In het vorige nummer van het Twickelblad kon ik hoopvol melden dat het college van Gedeputeerde Staten van Overijssel 3,75 miljoen voor het Pact van Twickel had uitgetrokken.

Na de vergadering van Provinciale Staten op 3 april is dat echter weer heel onzeker geworden. Het begon met een brief van de Regio Twente waarin men zich een tegenstander toont van enkele verkeerskundige wijzigingen in de rondweg die ten koste zouden gaan van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Dat wekt verbazing omdat de Regio Twente van meet af aan deel uitmaakt van de Stuurgroep Pact van Twickel. Deze stuurgroep ….
Hele verhaal lezen? Klik hier: www.twickelblad.nl/flipbook-2013-2/#3

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws