woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteUitnodiging lustrumavond Hof van Twente op Rozen

Uitnodiging lustrumavond Hof van Twente op Rozen

Coöperatie Hof van Twente op Rozen bestaat vijf jaar. Al vijf jaar samen profiteren van de zon. Dat vieren de leden op woensdag 29 juni in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden (Langestraat 79) tijdens een inspirerende lustrumavond over Energie en Warmte. U bent voor deze avond van harte uitgenodigd. 

Lustrumavond Energie – Van duurzaam naar gasloos wonen 

Het programma duurt van 20.00 tot 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.45 uur. Er wordt dan koffie en thee door de coöperatie aangeboden.

Tijdens de lustrumavond informeren en inspireren de leden u over energie besparen, de warmtetransitie en over duurzame opwek met zonnepanelen op grote daken. 

Van duurzaam naar gasloos wonen. Waar begin ik bij het verduurzamen van mijn woning? Aan de hand van twee voorbeelden wordt u in het eerste gedeelte van de avond geïnformeerd over hoe u kunt verduurzamen en besparen. 

In het tweede deel wordt u meegenomen in ‘een andere kijk op elektrisch verwarmen’ en over waar u op moet letten bij de aanschaf van bijvoorbeeld een warmtepomp. Voor dit alles is vaak extra elektrische energie nodig waaraan Hof op Rozen kan bijdragen. Er is gelegenheid vragen te stellen en met elkaar te discussiëren. 

Hof van Twente op Rozen en Hof op Rozen

Hof van Twente Op Rozen en Energie coöperatie Hof op Rozen zijn ledencoöperaties van en voor alle inwoners van Hof van Twente. De leden zijn dus samen de eigenaar van de coöperaties. Als lid kun je meedenken, meepraten, meebeslissen en meeprofiteren. Coöperatief is: met elkaar, voor elkaar en van elkaar. Zo profiteren ze samen van de zon.

Bent u erbij op 29 juni?

De avond is naast leden ook voor geïnteresseerden in het thema ‘Energie en warmte’. U bent dus van harte uitgenodigd. Meld u zich vooraf wel aan via www.hofvantwenteoprozen.nl/aanmelden

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle