dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeUitslag 4e trekking 2022 Sio winkeliers Hengevelde

Uitslag 4e trekking 2022 Sio winkeliers Hengevelde

Hengevelde – Op woensdag 4 januari vond de vierde trekking plaats van de Decemberactie 2022 van de Sio winkeliers in Hengevelde. Ook in de vierde week is een grote hoeveelheid ingevulde bonnen weer teruggekomen met daaruit de volgende vier winnaars:

  • Diny Westendorp        Hengevelde
  • Marian Ter Huurne     Hengevelde
  • Loes Scharenborg      Hengevelde
  • Lot Katier      Bentelo

Bovenstaande prijswinnaars gefeliciteerd namens de Sio en haar winkeliers in Hengevelde. Ze zijn reeds in het bezit van de goed gevulde tas met allerlei leuke, lekkere en handige dingen van onze deelnemende winkeliers en horeca: 

Bakkerij Nollen, Bistro de Kolenbrander, de Bloemruiker, Eko Twente, Hotel Hof van Twente, Kaasboerderij Keuper, Auto Kleinsman, Decokay Lentelink, Het Ruiterparadijs, Keurslagerij Brummelhuis, COOP, Ten Thije Keukens, Beuving Bestrating, Beautyinn De Kleumpe, Wijnhuis De Deurne, De Bazar van Jon, Ayurveda Twente, Eetsalon Yess, Haarmode Marleen Rupert, Wolterinck-Kuipers bedrijfskleding en PBM’s, Herberg de Gebrande Waateren en kinderdagverblijf Bommel de Beer.

Dit was de vierde en laatste trekking van Sio winkeliersactie 2022.

Alle deelnemende loten (behalve de winnende weekprijzen) gaan in een grote tas en daar wordt door notaris Marco Lenderink uit Haaksbergen 3 lootjes uitgetrokken en die winnen de volgende prijzen:

– 1e prijs: waarde cheques t.w.v. €400,-

– 2e prijs: waarde cheques t.w.v. €200,-

– 3e prijs: diner bon t.w.v. €100,-

Nadat deze trekking eind januari 2023 is verricht worden de winnaars en winnaressen telefonisch op de hoogte gebracht om dan tijdens een officiële prijsuitreiking bij Hotel Hof van Twente de prijs uitgereikt te krijgen.

Sio Winkeliers Hengevelde hoopt dat deze actie ook dit jaar weer geslaagd is en gaat waarschijnlijk volgend jaar een vervolg geven aan deze leuke actie.

Mocht u nog suggesties of ideeën hebben, daar kunt u de winkeliers natuurlijk van op de hoogte stellen en kunnen ze bekijken of die kunnen worden toegepast.

Sio bedankt u voor uw deelname!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle