woensdag, 27 januari 2021
Advertentie
Home Nieuws Uitslag vierde trekking Decemberactie Sio Winkeliers Hengevelde

Uitslag vierde trekking Decemberactie Sio Winkeliers Hengevelde

Hengevelde – Op dinsdagavond 5 januari vond de vierde trekking plaats van de Decemberactie 2020 van de Sio Winkeliers in Hengevelde. In de vierde week van de actie was het een hele lange aparte actieweek van maandag 21 december tot en met donderdag 31 december met toch nog een grote hoeveelheid ingevulde bonnen. 

Ondanks minder ingeleverde bonnen in verband met de lockdown hebben we een trekking gedaan met daaruit de volgende vier winnaars:

Truus Holterman, Bentelo; Mevr. Exterkate, Bentelo; Sandra Ter Braak, Hengevelde; Claudia Tuinte, Hengevelde.

Prijswinnaars gefeliciteerd namens de SIO en haar winkeliers in Hengevelde.

Ze zijn reeds in het bezit van de goed gevulde tas met allerlei leuke, lekkere en handige dingen van de deelnemende winkeliers en horeaca: Bakkerij Nollen, Bistro de Kolenbrander, Bloemruiker, Eko Twente, Hotel Hof van Twente, Kaasboerderij Keuper, Auto Kleinsman, Decokay Lentelink, Rotink IJzerwaren, het Ruiterparadijs, Keurslagerij Brummelhuis, COOP, Ten Thije Keukens, Beuving Bestrating, Beauty Inn De Kluempe, Wijnhuis De Deurne, De Bazar van Jon, Ayurveda Twente, Eetsalon Yess, Rotink Kook en Cadeau, Haarmode Marleen Rupert, Wolterinck Mode en Vakkleding en Herberg de Gebrande Waateren.

Eind januari vindt de grote trekking plaats met de 3 hoofdprijzen van deze Sio Winkeliers actie. Daarin tellen alle loten uit de vier actieweken nog een keer mee.

Tijdens de corona lockdown wensen wij u veel geluk wijsheid en geduld toe! Zodra de lockdown weer opgeheven wordt, heten wij u van harte welkom in alle winkels van de Sio Winkeliers in Hengevelde.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle