dinsdag, 4 oktober 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenUitzwaaiconcert Amicitia vanavond 19.30 uur

Uitzwaaiconcert Amicitia vanavond 19.30 uur

Delden – Amicitia gaat op reis naar Denemarken. In de Deense hoofdstad Kopenhagen geeft de muziekvereniging uit Delden een aantal concerten. Donderdag 19 mei is er om 19.30 uur in het Muziekgebouw van Amicitia aan De Mors een uitzwaaiconcert. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar de concertstukken die zijn ingestudeerd voor de uitvoeringen in Denemarken.

De concertreizen van Amicitia zijn een traditie. Eens in de vijf jaar gaat de muziekvereniging naar het buitenland om enkele optredens te verzorgen maar ook om gezellig met elkaar op stap te zijn. Zo is Amicitia al bekend in Boedapest, Parijs, Praag, Berlijn en Gent. In het 99ste jaar van de vereniging is gekozen voor een reis naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. In het lange weekeinde van Hemelvaart is de club daar te vinden met een loopoptreden in het centrum, een zittend concert op een van de vele pleinen en diverse optredens in familiepark Bakken. Voor de concertreis is de afgelopen maanden natuurlijk flink gerepeteerd. Er staat een aantal moderne stukken op het programma van onder andere Van Morrison en Michael Jackson. Daarnaast is er ruimte voor jaren 60 muziek, musical, film, opera en enkele marsen. Kortom een gevarieerd programma waar ook Delden van kan genieten.

Vandaag om 19.30 uur, de vaste repetitietijd van Amicitia, is er een uitzwaaiconcert. Voor de musici de generale repetitie, voor belangstellenden dé gelegenheid om van deze muziek te genieten. Iedereen is welkom in het gebouw ‘In Vriendschap’ aan De Mors 1.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle