donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleUltieme kerstsfeer dankzij KJ Kunstkerstbomen

Ultieme kerstsfeer dankzij KJ Kunstkerstbomen

Enschede – Wilt u de ultieme kerstsfeer creëren bij u thuis? Kom dan naar KJ Kunstkerstbomen voor de mooiste kunstkerstbomen, guirlandes of kransen. Men vindt er meer dan 100 verschillende kunstkerst-bomen van 30 tot 450 cm hoog in natuurlijke uitstralingen met diverse verschillende taksoorten.

De kunstkerstbomen zijn makkelijk op te zetten en weer op te bergen in de stevige doos waar ze in worden geleverd en zijn uiteraard brandwerend behandeld volgens de veiligheidsvoorschriften. Door de kunstkerstbomen zelf te importeren heeft KJ Kunstkerstbomen een grote collectie kunst-
kerstbomen tegen de laagste prijzen en dat scheelt al gauw 30 tot 50% vergeleken bij de grote tuincentra’s. 

Door de ervaring die zij hebben opgebouwd door de jaren heen kunnen zij u een goed en eerlijk advies geven voor welke kunstkerstboom het beste bij u past. De kunstkerstbomen zijn te verkrijgen in diverse taksoorten PVC, mix van PE en PVC of alleen PE naalden in diverse groene, gekleurde en besneeuwde bomen. Uiteraard vindt u er ook kunstkerstbomen inclusief geïntegreerde verlichting. Zoekt u meerdere aantallen voor uw horeca gelegenheid, winkel, school of andere instellingen dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. 

Verder vindt u er diverse soorten guirlandes en kransen, dit met of zonder verlichting. 

Kom langs en profiteer van de vele aanbiedingen en lage prijzen of u nou tuinmeubelen of een kunstkerstboom bij KJ Outdoor koopt, u komt er altijd voordelig weg. 

Alle artikelen zijn ook te bestellen in de webshop www.kjtuinmeubelen.nl en www.kjkunstkerstbomen.nl.

Adres: Oldenzaalsestraat 255 in Enschede, telefoon 053 483 7222, e-mail: info@kjkunstkerstbomen.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws