zondag, 4 december 2022
spot_img
HomeNieuwsDiepenheimVanaf 8 april zetten ze de bloemetjes weer buiten bij Kwekerij Linthorst

Vanaf 8 april zetten ze de bloemetjes weer buiten bij Kwekerij Linthorst

Diepenheim – Ze hebben niet stil gezeten bij Kwekerij Linthorst afgelopen jaar. “Nieuw dit jaar is onze verbeterde Optimaxx pot. Deze vernieuwde pot heeft een nog groter waterreservoir. Hiermee spelen we in op de steeds warmer wordende zomers. U kunt natuurlijk nog steeds uw oude potten omruilen volgens ons omruil-service principe. Dit betekent dat u bij inlevering van uw oude lege Optimaxx € 4,- korting krijgt op een nieuw aan te schaffen gevulde hangpot. Een 1 op 1 omruilsysteem. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee!”, aldus Erik Linthorst.

Vorig jaar werden er bij Kwekerij Linthorst al vergaande maatregelen getroffen om de bezoekersaantallen in goede banen te leiden. Dit jaar gaan ze nog een stapje verder om het de klant nog makkelijker te maken. 

Chantal Linthorst: “Het blijft creatief denken in deze onzekere tijden, maatwerk leveren dat is wat nu belangrijk is. Vorig jaar moesten de mensen zich telefonisch bij ons melden voor een bezoek aan de kwekerij. Deze manier van winkelen werd door de klant zeer gewaardeerd. Dit jaar hebben we gekozen voor een online reserveringssysteem. Hierdoor ontstaan er geen wachtrijen aan de telefoon en kan iedereen thuis op zijn gemak een geschikt tijdstip uitzoeken om te komen shoppen”.  

Erik vervolgt: “Voor een bezoek aan de kwekerij maak je online een reservering via onze website en meld je je aan voor een zelf uitgekozen tijdslot. Vervolgens heeft u 1 uur de tijd om veilig en rustig langs ons gehele assortiment te lopen. Blijft u toch liever thuis dan kunt u ook via de webshop bloemen bestellen. Deze kunnen worden afgehaald in onze drive-in. In de week van de Moederdag is er buiten een openlucht verkoop, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.” 

U vindt alle overige informatie op de website www.kwekerij-linthorst.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle